Ture / Træning – for Øvede + Nye

TORSDAGSTRÆNING/TORSDAGSTURE

Det er vigtigt for klubben at understrege at torsdagstræninger/ture er FOR ALLE – dvs. alle glade MTB-kørere, nye såvel som lettere øvede og mere erfarne. Der vil til hver gang blive opdelt i passende grupper, hvor der i hver gruppe køres/trænes efter ønsker/niveauer. Særligt vil Sus og Peder til denne sæson tage sig af alle nye/let øvede, således alle får en god oplevelse på MTB’en.

Turene/træningen er for medlemmer af MTB Horsens. Men KOM UD OG PRØV. Dem der endnu ikke er medlem, er selvfølgelig meget velkommen til at køre med nogle gange for at prøve om det er noget før man melder sig ind. Kontingentsatsen er kun kr. 250,- pr. år. Kontingentet giver mulighed for at deltage i alle klubbens træninger og ture, fællesskabet, diverse andre arrangementer, og herudover er en fast del af kontingentet afsat til arbejdet omkring de lokale mountainbikespor, til alles glæde.

Vi kører i skove og på spor i Horsens og omegnsbyer. Turene er således også en god mulighed for at komme ud og opleve andre områder end vanligt. Som udgangspunkt startes kl. 18.00 med mindre andet fremgår af endelig Facebook opslag. Turenes/træningens varighed er ca. 1½-2 timer +/- bla. afhængig af deltagernes ønsker mv. Der vil hver gang være ansvarlige fra ”torsdagsteamet” som guider grupperne rundt i skovene/på sporene.
Endelige ture og mødested vil blive slået op i god tid på facebook inden hver træningstur.

Udover ovennævnte vil der blive arrangeret længere ture i nogle af weekenderne henover efteråret. Disse ture vil blive slået op på Facebook i god tid før hver tur.

Den åbne Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/431590330289720/

Vh/ Torsdagsteamet: Henning, Bjarke, Bjarne, Anders, Jacob, Peder, Sus, Lars, Kim, Kent

 

 

HOS MTB Horsens HAR VI OGSÅ MTB FOR BEGYNDERE.

Hvis du er helt ny og har brug for en snak med vores træner angående en prøvetime med mere, kan du kontakte Sus Hansen på Messenger eller mail sushh2910@gmail.com